Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Isoschelp neemt deel aan Beurs Eigen Huis

Wilt u uw woning bouwen of verbouwen? Breng een bezoek aan Beurs Eigen Huis en doe inspiratie op! De beurs wordt gehouden op 15, 16 en 17 maart 2019 in Jaarbeurs Utrecht. Isoschelp is één van de exposanten!

Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs voor consumenten die bouwen, verbouwen of verhuizen. Drie dagen lang kunnen zij een bezoek brengen aan deze beurs en kunnen zij kennismaken met meer dan 200 exposanten. De exposanten tonen nieuwe innovaties op het gebied van bouw, verbouw, keuken, bad, tuin en interieur. Er zijn diverse inspirerende presentaties, waarin sprekers onder andere vertellen over energiebesparing, tuinaanleg, interieurtips en handige tips en adviezen over bouwen en verbouwen. 
 

Beurs met ruim 200 exposanten

De beurs vindt twee keer per jaar plaats, in het voorjaar en het najaar. De Voorjaarseditie 2019 is op 15, 16 en 17 maart in Jaarbeurs Utrecht. Isoschelp is één van de 200 exposanten: sinds enkele jaren nemen wij deel aan de beurs met een eigen beursstand. Hier geven wij geïnteresseerde beursbezoekers meer informatie over de isolatie van de kruipruimte. Wij vertellen hen over de vele mogelijkheden en laten hen kennismaken met schelpenisolatie.
 

Bezoek de beursstand van Isoschelp

Op 15, 16 en 17 maart vindt u onze beursstand op nummer B4.16. Bekijk een plattegrond van Beurs Eigen Huis. Wilt u meer informatie over de beurs? Neem dan een kijkje op de website van Beurs Eigen Huis. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen u meer over onze beursdeelname en kunnen u indien gewenst informeren over de isolatie van uw kruipruimte met schelpenisolatie. Graag tot ziens! 

© 2019 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl