Isoschelp | Schelpenisolatie Nederlands Belgisch Français

Duurzaam uw vloer laten isoleren

Isoschelpen: sterk isolerend & 100% milieuvriendelijk

Met blote voeten op een koude vloer lopen, op de tocht zitten, schimmelplekken in uw huis door een hoge luchtvochtigheid… Het zijn stuk voor stuk leefomstandigheden, waar geen mens blij van wordt. Bevorderlijk voor de gezondheid zijn ze evenmin. Gelukkig daarom dat ze verholpen worden door de vloer van een woning, of bedrijfspand te laten isoleren. Hierin kiezen voor schelpenisolatie brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Eén daarvan is dat het een bijzonder duurzame vorm van isoleren is. Interesse? Vul het vragenformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

Uw vloer duurzaam laten isoleren met Isoschelp®

Waarom ervoor kiezen om uw vloer duurzaam te laten isoleren met Isoschelp®? Simpel: behalve dat de sterk isolerende werking van isolatieschelpen door tal van rapporten (Bijvoorbeeld van TNO-Bouw) worden onderschreven, valt er nog veel meer te zeggen voor het gebruik van Isoschelp®. Niet voor niets hebben wij inmiddels al meer dan 110.000 erg tevreden klanten.

We geven u een paar voorbeelden:

  • Het houdt het fundament van een pand droog, hetgeen bijdraagt aan de langere levensduur ervan.
  • Het klimaat in de kruipruimte en het pand erboven wordt droog en zuiver, hetgeen schimmels, vochtminnende insecten en ongedierte zoals muizen weert.
  • 100% betrouwbare werking, ongeacht omstandigheden zoals water in de kruipruimte.
  • Isoschelp® is een onkwetsbaar natuurprodukt. Hierdoor vraagt het om een éénmalige investering.

Nu bellen

Wilt u meer weten over het duurzaam laten isoleren van uw vloer met Isoschelp®? Op deze website vindt u veel interessante informatie. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen. We zijn bereikbaar op/ via: 0113-571249 en info@isoschelp.nl. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier en vul het formulier in.


Interessant?

© 2012 Isoschelp®

Fuchsialaan 12, 4401 HV Yerseke

Tel: 0113-57 12 49 Fax: 0113-57 37 74

Email: info@isoschelp.nl