Isoschelp | Schelpenisolatie Nederlands Belgisch Français

Ecologische isolatie met schelpen

Isolatie schelpen: duurzame basis van gezond en energiebesparend wonen

Een niet, of slecht geïsoleerde kruipruimte resulteert in ons klimaat al snel in een vochtig en tochtig huis. Dit is niet alleen hoogst oncomfortabel, het creëert bovendien ongezonde leefomstandigheden. Vocht is immers een ideale voedingsbodem voor schimmels en huisstofmijt, maar ook ongedierte als muizen, pissebedden en zilvervisjes voelen zich er goed in thuis. Kiezen voor kruipruimte isolatie met Isoschelp® is een duurzame basis leggen voor gezond én energiebesparend wonen. Isolatie schelpen zijn een puur ecologische vorm van isolatie, waarvan de goede werking ruim is bewezen. Ook iets voor u? Wanneer u het vragenformulier invult, krijgt u een geheel vrijblijvende offerte.

Ecologische kruipruimte isolatie met schelpen heeft tal van voordelen

Isoschelp® heeft inmiddels bij al meer dan 110.000 klanten de kruipruimte van ecologische isolatie met isolatie schelpen voorzien. Het resultaat is consequent erg naar wens. Ook TNO-Bouw onderschrijft de isolerende werking van schelpen. Daarnaast is het gebruik isolatie schelpen een bijzonder verantwoorde keuze, immers: zowel de winning, als het aanbrengen en het verwijderen (bij afbraak van een pand) is niet belastend voor het milieu. Andere voordelen zijn:

  • Isolatie schelpen zijn praktisch onkwetsbaar. Ze zijn onbrandbaar, houden geen water vast en rotten, verweken en scheuren niet.
  • De isolerende werking van schelpen blijft zelfs in tact als ze gedeeltelijk in het water liggen.
  • Er hoeft slechts één maal in schelpen isolatie te worden geïnvesteerd.
  • Reparatie of onderhoud is niet aan de orde.

Bel voor meer informatie

Heeft u vragen over ecologische isolatie met isolatie schelpen? Op deze website leggen we de werking ervan verder uit. U kunt ons natuurlijk ook mailen via info@isoschelp.nl, of bellen op: 0113-571249. Interesse in een vrijblijvende offerte?


Interessant?

© 2012 Isoschelp®

Fuchsialaan 12, 4401 HV Yerseke

Tel: 0113-57 12 49 Fax: 0113-57 37 74

Email: info@isoschelp.nl