Isoschelp | Schelpenisolatie Nederlands Belgisch Français

Uw kruipruimte laten isoleren? Natuurlijk doen!

Kruipruimte isoleren met schelpen: ook kosten technische erg interessant!

Wie zit er nu te wachten op een kil en vochtig huis? Wie wordt blij van schimmelvorming, vochtplekken en de aantasting van het cement en leidingen? Wie woont graag in een leefklimaat dat luchtwegaandoening triggert? Exact: niemand. Redenen genoeg daarom om een belangrijke bron van vocht aan te pakken. In uw kruipruimte dus. Deze dient u te laten isoleren. Isolatieschelpen zijn hierin zowel een effectieve, als verantwoordelijke én kosten technische interessante keuze. Wilt u direct meer weten over het kosten plaatje? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Allerlei kosten besparingen door uw kruipruimte te laten isoleren

Wanneer u uw kruipruimte laat isoleren met Isoschelp® brengt dat verschillende voordelen met zich mee, waaronder een stuk kosten besparing. We zetten het één en ander voor u op een rij:

  • In de aanschaf is Isoschelp® goedkoop.
  • Er zijn een aantal subsidies voor energie besparende maatregelen zoals schelpenisolatie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
  • Door de onbeperkte werking en levensduur: slechts één keer in investeren.
  • Onkwetsbaar natuurproduct: geen reparatie kosten.
  • U bespaart op gas en stook kosten door uw kruipruimte te laten isoleren .

Mail of bel ons

Natuurlijk kunnen we u veel meer vertellen over het isoleren van uw kruipruimte in het algemeen en de werking van isolatie schelpen in het bijzonder. Wilt u hierover telefonisch te woord worden gestaan? Bel dan naar: 0113-571249. Mailt u bij voorkeur? Ons mailadres is: info@isoschelp.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over de waterkerende,- warmte-isolerende –en vochtwerende werking van Isoschelp®.


Interessant?

© 2012 Isoschelp®

Fuchsialaan 12, 4401 HV Yerseke

Tel: 0113-57 12 49 Fax: 0113-57 37 74

Email: info@isoschelp.nl