Isoschelp | Schelpenisolatie Nederlands Belgisch Français

Schelpen isolatie in uw kruipruimte

Schelpen in uw kruipruimte past in duurzaam wonen

Vocht in huis kan u gestolen worden. Nietwaar? Schimmel, vochtplekken en pissebedden bent u immers liever kwijt dan rijk. Ook huisstofmijt, veroorzaker van luchtwegaandoeningen, kunt u ongetwijfeld missen als kiespijn. En de aantasting van het cement en de leidingen van uw panden, kunnen u natuurlijk eveneens gestolen worden. De oplossing ligt wat Isoschelp® betreft voor de hand: schelpen isolatie in uw kruipruimte. Als u kiest voor deze vorm van kruipruimte isolatie slaat u drie vliegen in één klap: u weert vocht, creëert een gezond leefklimaat in huis en doet dit op een duurzame manier. Nieuwsgierig naar andere voordelen van schelpen isolatie? Bel ons gerust. Ons telefoonnummer? 0113-571249!

De pluspunten van schelpen isolatie in uw kruipruimte

Wist u dat Isoschelp® bij al meer dan 110.000 klanten schelpen isolatie in de kruipruimte heeft aangebracht? Ze zijn allemaal zeer tevreden. Niet verwonderlijk vinden wij. Isoschelp® heeft namelijk de nodige pluspunten:

  • Dit is een natuurproduct, waar dus geen stoffen inzitten die de gezondheid kunnen schaden.
  • De isolerende werking is goed.
  • Isoschelp® heeft een onbegrensde levensduur en werking.
  • Naast warmte-isolerende eigenschappen, weert Isoschelp® vocht en keert het water.
  • Schelpen zijn niet onderhevig aan rot en niet brandbaar.
  • Eenmalige investerringskosten, geen reparatiekosten.

Direct bellen of mailen

Wist u overigens dat schelpen isolatie in uw kruipruimte wellicht ook in uw gemeente onder een stimuleringspremie of subsidieregeling valt? Bel Isoschelp® op 0113-571249. Of mail naar: info@isoschelp.nl. Wij helpen u graag met het verkennen van de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte .


Interessant?

© 2012 Isoschelp®

Fuchsialaan 12, 4401 HV Yerseke

Tel: 0113-57 12 49 Fax: 0113-57 37 74

Email: info@isoschelp.nl