Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Vacature schelpenblazer/isoleerder

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ga aan de slag als schelpenblazer/isoleerder bij Isoschelp, specialist in het aanbrengen van schelpenisolatie onder woningen en gebouwen. Solliciteer en kom ons kleine en toegewijde team versterken!


Waar kom je te werken?

Isoschelp zet zich al dertig jaar in om Nederland en België te verduurzamen. Dat doen wij door het aanbrengen van schelpenisolatie in de kruipruimtes van woningen of gebouwen. De schelpen hebben een isolerende werking, waardoor het binnenklimaat van de woning aangenamer wordt. Daarnaast gaat de isolatie vocht, schimmel én stank tegen.
 

Wat ga je doen?

Als schelpenblazer bij Isoschelp breng je schelpen aan onder woningen of gebouwen. Dit gebeurt door middel van luchtdruk, waarbij de schelpen vanuit de vrachtwagen in de kruipruimte worden aangebracht. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele (oude) leidingen of elektra onder de vloer. Het kan voorkomen dat je in krappe ruimtes aan het werken bent.
 

Wat verwachten wij van jou?

Isoschelp zoekt iemand die toegewijd is. Verder moet je een harde werker zijn en niet bang zijn om een vies pak te halen. Het is een afwisselende baan, want vrijwel ieder project is anders. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je beschikt over een VCA-Basis of je bent bereid deze op kosten van Isoschelp te behalen. We werken landelijk, maar zoeken met voorkeur iemand die woonachtig is in de provincie Zeeland.
 

Wat bieden wij jou?

Voor het harde werken word je goed beloond, daarbij hoort dan ook een (boven)marktcomfort salaris. Je valt onder de Bouw-cao, wat inhoudt dat je over 25 vrije dagen per jaar beschikt. Daarnaast zitten er 15 ATV-dagen in het tijdspaarfonds. De Bouw-cao en de hieraan gekoppelde pensioensopbouw staat bekend als één van de betere. 
 

Solliciteer vandaag nog! 

Klinkt dit interessant? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar info@isoschelp.nl. Uiteraard kan je voor meer informatie contact opnemen met eigenaresse Heleen Dingemanse, bereikbaar via telefoonnummer 0113 – 571249.

Neem contact met ons op

© 2020 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl