Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Deelname Isoschelp aan Woon Ideaal Beurs 2019

Verbouwen, bouwen of wooninspiratie opdoen? Kom langs bij de Woon Ideaal Beurs 2019 en doe inspiratie op! De beurs wordt gehouden op 21, 22, 23 en 24 februari 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch. Eén van de exposanten is Isoschelp!

Maak kennis met de Woon Ideaal Beurs, dé consumentenbeurs met informatie over duurzaam bouwen, verbouwen en woninginrichting. Op de beurs vindt u inspiratie én informatie over  energieneutrale, toekomstbestendige (ver)bouwconcepten en fraaie, duurzame bouwmaterialen. Daarnaast ontdekt u meer over de thema’s energiebesparing, ‘van het gas af’, een gezond binnenklimaat en levensloopbestendig wonen.
 

Maak van uw huis een droomhuis

De beurs vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 februari 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch. Brengt u een bezoek aan de Woon Ideaal Beurs? Aarzel niet en kom ook! Dit is de kans om u te laten inspireren en informeren. U kunt er éxtra voordelig inkopen doen en u ontdekt er nieuwe mogelijkheden om van uw huis een droomhuis te maken. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur en tickets kosten € 16.50 (voorverkoop (€ 12).
 

Bezoek de beursstand van Isoschelp

Isoschelp neemt deel aan de Woon Ideaal Beurs 2019! U vindt u onze beursstand op standnummer 3.150. Bekijk een plattegrond van de Woon Ideaal Beurs. Wilt u meer informatie over de beurs? Neem dan een kijkje op de website van de Woon Ideaal Beurs. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen u meer over onze beursdeelname en kunnen u indien gewenst informeren over de isolatie van uw kruipruimte met schelpenisolatie. 

© 2019 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl