Van eerste contact tot uitvoering goede ervaring!

  • December 2019

Vorige week heeft Isoschelp onze kruipruimte bodem voorzien van een laag schelpen. Wij hebben altijd water in de kruipruimte met de daaraan gerelateerde nadelen. Het isoleren van de kruipruimte met parels, chips of een andere op kunststof gebaseerde isolatie was voor ons geen enkele optie. Niet milieu bewust en niet ecologisch verantwoord.

  • Klant Fam. Melchers

  • LocatieOuderkerk aan de Amstel

  • DienstKruipruimte-isolatie

Wij hebben voor Isoschelp gekozen vanwege de vakkundige en zeer prettige manier waarop wij, vanaf het eerste contact, te woord werden gestaan. Een medewerker van Isoschelp heeft vooraf de kruipruimtes van drie woningen geïnspecteerd, zodat het bedrijf goed op de hoogte was van de bestaande situatie. Een andere leverancier naam deze moeite niet.

Het werk is keurig uitgevoerd

Binnen twee weken na de inspectie werd onze kruipruimte gevuld met schelpen. De beide medewerkers van Isoschelp hebben het werk keurig uitgevoerd. Zij waren zeer vriendelijk en wij hebben geen enkele overlast gehad. Uiteraard moeten wij de isolerende werken van de schelpen nog ervaren maar het is voor ons nu al een zeer prettige gedachte dat de kruipruimte op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze is gevuld.

Isoschelp® garantie

Op de werking van de schelpen bieden wij u een levenslange garantie.

schelp

Gratis vochtinspectie

Voor dat wij een oplossing bieden, voeren wij altijd eerst een gratis vochtinspectie uit. Zo kunnen wij u een oplossing op maat bieden!