Hadden we dit maar eerder geweten.

Januari 2016

Hier spreekt een tevreden klant. Wij, familie Van Duijn uit Pijnacker, mochten van jullie een lading schelpen onder de vloer laten verdwijnen. Er zijn legio dingen waar je later spijt van hebt of beter niet had kunnen doen, maar er zijn toch gelukkig dingen die je als je het eerder geweten had, het eerder had moeten doen. Zo ook met het schelpenverhaal. Het is nu één jaar geleden dat de schelpen eronder liggen. Hebben het best naar hun zin, want de temperatuur in vergelijking met vorig (en dat is dan de huistemperatuur)scheelt graden. Dat kan je zien aan de luchtvochtigheid: die was vorig jaar constant 75 gr, nu met een binnentemperatuur van circa 20/21 graden blijft die zo 55 gr, en is constant.

  • Klant Fam. van Duijn

  • LocatiePijnacker

  • DienstVloerisolatie

Ook al weten we dat we zo'n winter nog niet gehad hebben, maar als ik het vergelijk met het water wat we gehad, hadden we een veel hogere luchtvochtigheid moeten hebben. Tot op heden zijn wij een blije familie. Niet alleen met de schelpen, maar ook met de gezondheid die na twee jaar weer heel goed gaat. Zijn veel dingen om dankbaar voor zijn. Tot zover het verhaal over de tevreden schelpen en hoop dat het jullie goed gaat en hoop dat het zo blijft.

Een tevreden familie Van Duijn, Pijnacker

Isoschelp® garantie

Op de werking van de schelpen bieden wij u een levenslange garantie.

schelp

Gratis vochtinspectie

Voor dat wij een oplossing bieden, voeren wij altijd eerst een gratis vochtinspectie uit. Zo kunnen wij u een oplossing op maat bieden!