Wij raden Isoschelp aan iedereen aan!

Februari 2016

Vandaag dinsdag 16 februari 2016 is de Firma Isoschelp bij ons langs geweest om onze zeer vochtige kruipruimte te isoleren met schelpen. Onze verwachtingen van dit bedrijf hebben ons positief doen verbazen over het contact en informatie vooraf, de voorbereiding voor de werkzaamheden, en de service tijdens en nazorg na de werkzaamheden.

  • Klant Fam. van Elten

  • LocatieKatwijk

  • DienstKruipruimte-isolatie

Het contact vooraf, zeer prettig en vlotte behandeling van de offerte, de voorbereiding zeer professioneel, verkenning op de dag zelf in de straat of de vrachtwagen voor de deur kan komen, en natuurlijk de service tijdens de werkzaamheden, verkenning onder het huis of er misschien lekkage is o.i.d. Ook de ruimte onderin de meterkast wordt niet vergeten, zodat er daar ook optimaal isolatie aanwezig is.

Wij merken het verschil in vocht

Respect voor degene die in de smalle kruipruimte zijn werkzaamheden moet verrichten. Ook na afloop werd alles netjes schoongemaakt en opgeruimd. De informatie na afloop is ook duidelijk, binnen twee maanden is alles volledig gedroogd en kunnen wij 100% zeker het verschil merken over het vocht in ons huis en kan mijn vrouw, die COPD-patiënt is, het verschil gaan merken.

Kortom, wij bevelen een ieder aan om als zij hun huis goed en vakkundig willen isoleren, dit met Isoschelp te doen.
Complimenten !!

Isoschelp® garantie

Op de werking van de schelpen bieden wij u een levenslange garantie.

schelp

Gratis vochtinspectie

Voor dat wij een oplossing bieden, voeren wij altijd eerst een gratis vochtinspectie uit. Zo kunnen wij u een oplossing op maat bieden!