Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Duurzaam bouwen

Isoschelp® voldoet aan alle kwalificaties voor duurzaam bouwen. Dit begint bij de energiebesparende werking van schelpenisolatie en eindigt in de onkwetsbaarheid van dit natuurproduct.

Milieuvriendelijke isolatie

Isoschelp® is een verantwoorde keuze. Het gebruik van isolatieschelpen is immers nooit milieubelastend. Evenmin bij sloop. Ons ecologische isolatiemateriaal kan zelfs worden hergebruikt.  Isoschelp® is evenmin een grondstof die door extensieve winning uitgeput raakt. Er is een constante aanwas van schelpen. Tussen winning en aanwas is een natuurlijk evenwicht. Isolatieschelpen is oneindig, ofwel plantaardig materiaal, dat niet chemisch is bewerkt.

Respect voor de gezondheid

Duurzaam bouwen betekent ook dat u materialen gebruikt die rekening houden met de gezondheid van bewoners en gebruikers.  Isoschelp® is dan ook een zuiver en eerlijk materiaal.  U legt hiermee de basis voor een gezond binnenmilieu door goede bodemisolatie.   Het fundament van uw woning blijft droog en vocht kan niet meer via de vloer in uw woning optrekken.  Uw woning wordt droger, warmer en gezonder om in te wonen. Isoschelp® isolatie blijft zijn werk blijft doen ongeacht hoe vochtig het is.

Ook bij kruipruimte-loos bouwen kan Isoschelp® goed gebruikt worden. Onder elke vloer en zeker ook onder hout.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

Vraag offerte aan

© 2021 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl