Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Duurzaam uw vloer laten isoleren

Met blote voeten op een koude vloer lopen, op de tocht zitten of schimmelplekken door een te hoge luchtvochtigheid? Dit zijn vervelende leefomstandigheden en ze zijn niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Laat de kruipruimte van uw woning of bedrijfspand isoleren met de schelpenisolatie van Isoschelp. Duurzaam, natuurlijk én het biedt u tal van voordelen!


Uw kruipruimte duurzaam isoleren

Waarom ervoor kiezen om uw vloer en kruipruimte duurzaam te laten isoleren met Isoschelp? Simpel: behalve dat de sterk isolerende werking van isolatieschelpen door tal van onderzoeksrapporten wordt onderschreven, bieden isolatieschelpen nog veel meer voordelen:

  • Het houdt het fundament van een pand droog, zodat de levensduur wordt verlengd.
  • Het klimaat in de kruipruimte en het pand erboven wordt droog en zuiver. Zo weert u schimmels, vochtminnende insecten en ongedierte als muizen.
  • Schelpenisolatie heeft een 100% betrouwbare werking.
  • Schelpenisolatie is een onkwetsbaar natuurproduct: u heeft daarom slechts eenmalig een investering.
     

Deskundig advies over schelpenisolatie

Wilt u meer weten over het duurzaam isoleren van uw vloer met Isoschelp? Neem contact op met de adviseurs van Isoschelp: zij vertellen u graag meer over de vele voordelen. Wilt u direct een offerte op maat, zodat u binnen een oogwenk weet wat schelpenisolatie u gaat kosten? Vul het vragenformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte.

© 2018 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl

Logo Beurs Eigen Huis

Bezoek ons van 9 t/m 11 maart op de voorjaarseditie, ons standnummer is Hal 10 B.119