Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Fam. Melchers, Ouderkerk aan de Amstel, december 2019

 

Vorige week heeft Isoschelp onze kruipruimte bodem voorzien van een laag schelpen.
Wij hebben altijd water in de kruipruimte met de daaraan gerelateerde nadelen.
Het isoleren van de kruipruimte met parels, chips of een andere op kunststof gebaseerde isolatie was voor ons geen enkele optie. Niet milieu bewust en niet ecologisch verantwoord.

Wij hebben voor Isoschelp gekozen vanwege de vakkundige en zeer prettige manier waarop wij, vanaf het eerste contact, te woord werden gestaan.
Een medewerker van Isoschelp heeft vooraf de kruipruimtes van 3 woningen geïnspecteerd zodat het bedrijf goed op de hoogte was van de bestaande situatie. Een andere leverancier naam deze moeite niet.
Binnen 2 weken na de inspectie werd onze kruipruimte gevuld met schelpen.
De beide medewerkers van Isoschelp hebben het werk keurig uitgevoerd. Zij waren zeer vriendelijk en wij hebben geen enkele overlast gehad.
Uiteraard moeten wij de isolerende werken van de schelpen nog ervaren maar het is voor ons nu al een zeer prettige gedachte dat de kruipruimte op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze is gevuld.
Wij kunnen Isochelp absoluut aanraden!   

 

juni 2019 Stefan en Saskia, Capelle a/d IJssel

Factuur is betaald - en we merken direct de werking van schelpen in de warmte van de vloer.

Voorheen hadden we geregeld in juni nog de vloerverwarming aanstaan, om de kou van de vloer te halen, maar dat is nu niet meer nodig. Vloer voelt zonder verwarming al warm aan!

Januari 2019 Fam. Rozendaal uit Hellevoetsluis

Langs deze weg willen wij ons nogmaals bij jullie allemaal hartelijk bedanken.

Vanaf het eerste gesprek aan de telefoon tot aan het einde van de werkzaamheden werden wij zeer vriendelijk behandeld. De mannen hebben ontzettend netjes en professioneel gewerkt en waren uitermate beleefd. Na afloop van de werkzaamheden hebben hun alles top in orde achter gelaten.
Deze vriendelijkheid vind je haast niet meer hedendaags, dus we zijn zeer onder de indruk en zullen jullie zeker aanbevelen als mensen zoals wij met vocht in de kruipruimte te maken krijgen.
Jullie zijn voor ons een TOP-TEAM.

Nogmaals onwijs bedankt voor de supersnelle levering, het topwerk en een huis dat eindelijk niet meer naar “grond” ruikt.
WE ZIJN DIK TEVREDEN.

Januari 2019, Sophie

"" Een met schelpen gevulde kruipruimte hadden we zo veel eerder moeten hebben. De onbestemde geur in de woonkamer is weg en ook het onbehagelijke kille gevoel. Het voortdurend moeten niezen is voorbij. 
Veel respect hebben wij voor de mannen die ons zo adequaat hebben geholpen. Wat een vakmannen, ongelofelijk hoe zij zich een weg hebben gebaand langs puinzooi in een hele lage kruipruimte, zonder te breken of ons op extra kosten te jagen. Integere en deskundige mensen. 
Ik belde begin oktober in de hoop dat men voor de winter nog zou kunnen komen. Een week later stond er een indrukwekkende vrachtwagen met schelpen voor de deur. Wij zijn zo enorm tevreden, bedankt lieve mensen van Isoschelp!
Sophie, Eindhoven.  """
 

 

November 2018, Fam Bas

Wij zijn uitermate tevreden met de door Isoschelp geleverde bodem isolatie!! Met name de onaangename geur van stilstaand water onder het huis is met een aantal weken bijna geheel verdwenen. Ook is er een merkbaar verschil in combinatie met de vloerverwarming, de warmte in de vloer wordt veel langer vastgehouden en is zeker met de koude dagen erg fijn om te ondervinden.

Jullie collega's van de uitvoering zijn uitermate beleefd en netjes, dat viel op!

November 2017, Tevreden klant in Breukelen

In 2016 heeft Isoschelp alle werkzaamheden compleet volgens offerte en zeer netjes en vlot uitgevoerd,het leek een enorm spektakel,maar werd uiterst zorgvuldig en keurig uitgevoerd. Beslist geen makkelijk karwei met erg weinig, zeiknatte, kruipruimte op Breukelse klei ! Elke bewoner in Breukelen (Noord) weet hoe vochtig/nat het kan zijn onder de huizen. Inmiddels merken we op elk front een TOTAAL ander klimaat in onze woning,minder stoken,veel minder vochtig,geen geuren,schimmelplekken onderin de hoeken van de muren weg,geen muggen en geen zilvervisjes meer…… Tijdens koken,MET de afzuiger volop aan,besloegen de dubbel glas ramen,nu niet meer,wat een verandering,alles voelt totaal anders aan in huis.

Op kouderedagen,bij veel CV gebruik icm vloerverwarming, kon je bezoek van buiten in de hal begroeten met een stukje keukenrol om de beslagen bril te poetsen…..
Allemaal voorbij, zonder fabricage van kunststoffen,maar puur natuur uit de Zee,wat van nature continue aangevuld wordt.
Zeeland; bolussen,mosselen,lamsoren,Blof, Zonuren,eindeloze stranden, schilderachtige luchten, zeekraal,peen & juinen en oprechte mensen…

Dank jullie wel team Isoschelp……...

April 2017 Richard, Natasja en Tiffany uit Krommenie

Doordat wij een rotte balkenlaag hadden door huiszwam moest de hele vloer eruit en we hadden flink wat vocht onder de vloer

Nadat onze aannemer ons attendeerde op schelpen kwamen wij algauw bij Isoschelp terecht. Na telefonisch contact met het bedrijf werden wij bijzonder goed en aardig geholpen en daardoor was een afspraak zo geregeld. De werkmensen waren zeer aardig en professioneel, ze dachten met ons mee. Nu is de vloer weer dicht en hebben we geen koude voeten meer en de warmte in ons huis is zeer stabiel. Dus de beloften die Isoschelp ons deden zijn ze ook nagekomen. Isoschelp jullie zijn een topteam, Dank je wel!

Februari 2016 Fam Van Elten uit Katwijk

Vandaag dinsdag 16 februari 2016 is de Firma Isoschelp bij ons langs geweest om onze zeer vochtige kruipruimte te isoleren met schelpen. Onze verwachtingen van dit bedrijf hebben ons positief doen verbazen over het contact en informatie vooraf, de voorbereiding voor de werkzaamheden, en de service tijdens en nazorg na de werkzaamheden.

Het contact vooraf, zeer prettig en vlotte behandeling van de offerte, de voorbereiding zeer professioneel, verkenning op de dag zelf in de straat of de vrachtwagen voor de deur kan komen, en natuurlijk de service tijdens de werkzaamheden, verkenning onder het huis of er misschien lekkage is o.i.d.
Ook de ruimte onderin de meterkast wordt niet vergeten zodat er daar ook optimaal isolatie aanwezig is.

Respect voor degene die in de smalle kruipruimte zijn werkzaamheden moet verrichten. Ook na afloop werd alles netjes schoongemaakt en opgeruimd.

De informatie na afloop is ook duidelijk, binnen twee maanden is alles volledig gedroogd en kunnen wij 100% zeker het verschil merken over het vocht in ons huis en kan mijn vrouw die C.O.P.D patiënt is het verschil gaan merken.

Kortom wij bevelen een ieder aan om als zij hun huis goed en vakkundig willen isoleren dit met Isoschelp te doen.

Complimenten !!

Februari 2016 Fam. Laarhoven uit Dordrecht

Hierbij willen we u laten weten dat wij enorm tevreden zijn over de schelpen onder de vloer!

Het scheelt inderdaad een hoop warmte in huis, en ook de nare geur van onder de vloer is weg.

Januari 2016 Fam. Van Duijn, Pijnacker

Hier spreekt een tevreden klant . Wij,dat zijn de fam van Duijn in Pijnacker mochten van jullie een lading schelpen onder de vloer laten verdwijnen. Er zijn legio dingen waar je later spijt van hebt of beter niet had kunnen doen,maar er zijn toch gelukkig dingen die je als je het eerder geweten had het eerder had moeten doen. Zo ook met het schelpenverhaal. Het is nu 1 jaar geleden dat de schelpen eronderliggen. Hebben het best naar hun zin,want de temperatuur in vergelijking met vorig en dat is dan de huistemperatuur,scheelt graden ,en dat kan je zien aan de luchtvochtigheid die was vorig jaar constant 75 gr,met nu met een binnentemperatuur van ca 20/21 graden blijft die zo 55 graden,en is constant.

Ook weten we ook dat we zo,n winter nog niet gehad hebben,maar als  ik het vergelijk met het water wat we gehad hadden we een veel hogere luchtvochtigheid moeten hebben.
Tot op heden zijn we een blije familie,niet alleen met de schelpen,maar ook met de gezondheid die na 2 jaar weer heel goed gaat. Zijn veel dingen om dankbaar voor zijn.
Totzover het verhaal over de tevreden schelpen en hoop dat het jullie goed gaat en hoop dat het zo blijft,
een tevreden Fam van Duijn, Pijnacker.
 

© 2021 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl