Menu

Een blijvende oplossing..

voor een gezond klimaat!

Januari 2016 Fam. Van Duijn, Pijnacker

Hier spreekt een tevreden klant . Wij,dat zijn de fam van Duijn in Pijnacker mochten van jullie een lading schelpen onder de vloer laten verdwijnen. Er zijn legio dingen waar je later spijt van hebt of beter niet had kunnen doen,maar er zijn toch gelukkig dingen die je als je het eerder geweten had het eerder had moeten doen. Zo ook met het schelpenverhaal. Het is nu 1 jaar geleden dat de schelpen eronderliggen. Hebben het best naar hun zin,want de temperatuur in vergelijking met vorig en dat is dan de huistemperatuur,scheelt graden ,en dat kan je zien aan de luchtvochtigheid die was vorig jaar constant 75 gr,met nu met een binnentemperatuur van ca 20/21 graden blijft die zo 55 graden,en is constant.

Ook weten we ook dat we zo,n winter nog niet gehad hebben,maar als  ik het vergelijk met het water wat we gehad hadden we een veel hogere luchtvochtigheid moeten hebben.
Tot op heden zijn we een blije familie,niet alleen met de schelpen,maar ook met de gezondheid die na 2 jaar weer heel goed gaat. Zijn veel dingen om dankbaar voor zijn.
Totzover het verhaal over de tevreden schelpen en hoop dat het jullie goed gaat en hoop dat het zo blijft,
een tevreden Fam van Duijn, Pijnacker.
 

Januari 2016, fam. van Dorp, Vlaardingen

Sinds drie jaar wonen we in een ander huis. Op het vorige adres hebben we schelpen aan laten brengen op basis van geschreven ervaringen van anderen. Nu hebben we schelpen aan laten aanbrengen op basis van onze eigen ervaringen: weer uitgevoerd door Isoschelp vanwege de goede prijs en uitvoering, geen grondlucht en geen optrekkend vochten meer in huis. Geweldig! Na twee weken merkten we al een verandering in het klimaat in de keuken, aan het zoutvaatje onder in de keukenla. Voorheen moesten we het zout er uit tikken en bleef een restant aan de mond van het vaatje kleven. Er lag zelfs vocht op de bodem van de la. Nu is het vocht in de lade verdwenen en strooien we uit de bus zoals het hoort.

 

Wat betreft Isoschelp: vanaf het eerste contact zijn wij netjes en oplossingsgericht benaderd. De mensen die het werk hebben uitgevoerd hebben netjes gewerkt: zij legden kleden en rubber matten tegen beschadiging van dorpels en deurstijlen en informeerde direct wanneer er wat extra werk uitgevoerd moest worden. Na afloop hebben ze de losse schelpen opgeruimd en de werkplekken netjes achter gelaten.

In en gesprek over isolatie breng ik de schelpen en Isoschelp altijd als voorbeeld .

Samenvattend over schelpen en Isoschelp: Een geweldig product dat door geweldige mensen wordt aangebracht. Het klinkt lyrisch, maar dat ben ik ook.

Succes verder met jullie bedrijf.

 

Michel uit Kessel-Lo juni 2013

In maart 2012 is er door jullie 30cm schelpen in mijn kruipkelder gespoten. We zijn nu meer dan een jaar en een lange winter verder.

Ik ben onlangs nog eens gaan kijken in de kruipkelder, en in tegenstelling tot voorheen, zijn nu de wanden en plafond droog. De vochtige lucht die er hing is verdwenen. Conclusie is dat ik dus heel tevreden ben over het resultaat.

Februari 2016 Fam. Laarhoven uit Dordrecht

Hierbij willen we u laten weten dat wij enorm tevreden zijn over de schelpen onder de vloer!

Het scheelt inderdaad een hoop warmte in huis, en ook de nare geur van onder de vloer is weg.

Februari 2016 Fam Van Elten uit Katwijk

Vandaag dinsdag 16 februari 2016 is de Firma Isoschelp bij ons langs geweest om onze zeer vochtige kruipruimte te isoleren met schelpen. Onze verwachtingen van dit bedrijf hebben ons positief doen verbazen over het contact en informatie vooraf, de voorbereiding voor de werkzaamheden, en de service tijdens en nazorg na de werkzaamheden.

Het contact vooraf, zeer prettig en vlotte behandeling van de offerte, de voorbereiding zeer professioneel, verkenning op de dag zelf in de straat of de vrachtwagen voor de deur kan komen, en natuurlijk de service tijdens de werkzaamheden, verkenning onder het huis of er misschien lekkage is o.i.d.
Ook de ruimte onderin de meterkast wordt niet vergeten zodat er daar ook optimaal isolatie aanwezig is.

Respect voor degene die in de smalle kruipruimte zijn werkzaamheden moet verrichten. Ook na afloop werd alles netjes schoongemaakt en opgeruimd.

De informatie na afloop is ook duidelijk, binnen twee maanden is alles volledig gedroogd en kunnen wij 100% zeker het verschil merken over het vocht in ons huis en kan mijn vrouw die C.O.P.D patiënt is het verschil gaan merken.

Kortom wij bevelen een ieder aan om als zij hun huis goed en vakkundig willen isoleren dit met Isoschelp te doen.

Complimenten !!

Familie Wessing mei 2015

Gister moest ik in de kruipruimte zijn en ik was wederom erg onder de indruk hoe droog deze is geworden sinds jullie er schelpen in hebben gespoten, dat is alweer jaren geleden maar nog steeds is het resultaat indrukwekkend! Ondanks dat het eng klonk hebben we sindsdien ook de beluchting van de kruipruimte dicht wat zorgt voor minder kou uit de vloer.

April 2017 Richard, Natasja en Tiffany uit Krommenie

Doordat wij een rotte balkenlaag hadden door huiszwam moest de hele vloer eruit en we hadden flink wat vocht onder de vloer

Nadat onze aannemer ons attendeerde op schelpen kwamen wij algauw bij Isoschelp terecht. Na telefonisch contact met het bedrijf werden wij bijzonder goed en aardig geholpen en daardoor was een afspraak zo geregeld. De werkmensen waren zeer aardig en professioneel, ze dachten met ons mee. Nu is de vloer weer dicht en hebben we geen koude voeten meer en de warmte in ons huis is zeer stabiel. Dus de beloften die Isoschelp ons deden zijn ze ook nagekomen. Isoschelp jullie zijn een topteam, Dank je wel!

© 2017 Isoschelp ®

Vroonland 42, 4401 JV Yerseke

Tel: 0113-571249

e-mail: info@isoschelp.nl | internet: www.isoschelp.nl