Kruipruimte isoleren subsidie

Heeft u last van een koude vloer, stank in huis of schimmelvorming? Dan is het hoog tijd om uw kruipruimte te isoleren. Wellicht heeft u het al een tijdje uitgesteld, omdat u tegen de kosten opziet. Maar dat is helemaal niet nodig! De Nederlandse overheid stimuleert verduurzaming en energiezuinige woningen en stelt daarom subsidies beschikbaar voor het isoleren van de kruipruimte. Wij vertellen u graag meer over de subsidie voor kruipruimte-isolatie.

De kruipruimte isoleren 

Er zijn veel nare problemen die kunnen opspelen als u last heeft van vochtproblemen. Denk bijvoorbeeld aan een rotte vloer, ongedierte of nare geuren uit de kruipruimte. Om dit op te lossen, kunt u uw kruipruimte laten isoleren. Kruipruimte-isolatie houdt in dat de bodem van de kruipruimte wordt geïsoleerd met een laag isolatiemateriaal. Daarvan zijn er verschillende soorten, zoals schelpen, papiervlokken of schapenwol. Het maakt niet uit voor welk isolatiemateriaal u kiest: elke manier van isolatie wordt gesubsidieerd door de overheid. 

Subsidie voor kruipruimte isoleren 

In Nederland wordt duurzaamheid beloond. Isoleert u uw kruipruimte, dan krijgt u daar subsidie voor. Daarvoor moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen en daarnaast geldt het niet voor alle soorten isolatie. Voor vloerisolatie en bodemisolatie, waar kruipruimte-isolatie onder valt, geldt het wel. Ook is het mogelijk om subsidie te krijgen voor schelpenisolatie in de kruipruimte. Het subsidiebedrag is per soort isolatie verschillend. 

Kruipruimte-isolatie door Isoschelp

U kunt uw kruipruimte laten isoleren door Isoschelp. Wij zijn uw isolatiespecialist voor definitieve vochtbestrijding. In Nederland zijn wij marktleider op het gebied van schelpenisolatie. U ontvangt subsidie als u uw kruipruimte met schelpen isoleert. Dit materiaal is 100% natuurlijk doordat het op een verantwoorde wijze wordt gewonnen uit de natuur. 

Kom in contact met Isoschelp

Wilt u meer informatie over het krijgen van subsidie voor het isoleren van uw kruipruimte, bijvoorbeeld met de isolatieschelpen van Isoschelp? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Isoschelp via telefoon of het contactformulier op de website. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een offerte op maat. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en wij geven u een passende kostenindicatie. 

Isoschelp® garantie

Op de werking van de schelpen bieden wij u een levenslange garantie.

schelp

Kruipruimte isolatie

Voorkom klachten door uw kruipruimte te isoleren!

Voorkom klachten met het isoleren van uw kruipruimte! Ontdek wat kruipruimte-isolatie voor uw woning of bedrijfspand kan betekenen.

Hoe werken wij?

Schelpen liggen in constant aangroeiende, zeer dikke lagen en banken op de zeebodem. De voorraad Noorse stroomschelpen is oneindig, omdat weekdieren elk jaar volop nieuwe schelpen maken. Alleen al in de Waddenzee bedraagt de aanwas zo’n 200.000 kubieke meter per jaar.

Bij de winning wordt ervoor gezorgd dat het ecosysteem in tact blijft. In overleg met Rijkswaterstaat worden vooraf winplaatsen en hoeveelheden bepaald. Zo wordt uitputting van de voorraad schelpen voorkomen en blijven schelpen ook altijd leverbaar.

Per schip zuigen wij de schelpen op uit de Noordzee, Waddenzee en Zeeuwse wateren. Aan boord worden ze vervolgens gezeefd en gewassen. Aan land worden ze nogmaals gezeefd en daarna gewassen met zoet water.

Zodra wij opdracht hebben gekregen om een kruipruimte met Isoschelp® te isoleren, vervoeren wij de schelpen per bulkauto. Via een dikke slang en met behulp van lucht worden ze rechtstreeks in de kruipruimte geblazen.